Vores menu

Hos No 43 kan du - sammen med din vin - få en lille anretning af oste og charcuteri. Til begge anretninger serverer vi friskbagt brød og olivenolie.

På menuen har vi desuden oliven, saltede mandler, snack-pølser, burrata, tærte og fiskekonserves. Maden er simpel og lavet med gode råvarer - og nok til at stille den lille sult. 

Vi serverer desuden friskbagte croissants hver dag fra kl. 11.00.

Fra tid til anden vil vi ændre lidt i menuen, men konceptet vil være det samme - let mad af gode råvarer. 

Velbekomme!

Vinkort - på glas og fra kælderen

Hos No 43 Vinbar har vi to forskellige vinkort. Vores almindelige kort, hvor du finder de vine, vi har på glas.

Og vores kælderkort, hvor vi præsenterer de mere eksklusive vine, som kun fås i hele flasker.

Du kan finde vores vinkort herunder.

Vinkort

Kælderkortet

Kælderkortet er et tillæg til vores normale vinkort, og sælges som udgangspunkt kun på hele flasker. 

Vinene på kælderkortet er særlige vine - mange af dem fra vinverdens øverste hylder – som er målrettet det publikum, der gerne vil udfordre smagsløgene lidt ekstra.

Her finder du "store" bobler, top-Barolo og en masse Bourgogne og Chablis. Tag et kig på kortet, og se om du kan finde noget, du skal smage, når du besøger No 43.

 • Charcuteri og ost

  Vi har to forskellige anretninger - en med charcuteri af Iberico-skinke og fransk salami og en med ost, som er Gammel Knas og brie. Til anretningerne serverer vi brød og olivenolie. Anretningerne kan passe til en person eller kan deles.

 • No 43s luksustoast

  Vores luksustoast laver vi med trøffelmayo, Iberico-skinke og osten Efterglød (Arla Unika). En rigtig lækker frokost-toast, serveret med cornichoner.

 • Fiskekonserves

  Sardiner i olivenolie, tun i fennikel- og olivenolie eller blåmuslinger i escabeche-sauce - det kan du finde på vores menu. Fisken serverer vi med ristet brød og citron.

 • Kaffe og croissant

  Hver morgen bager vi croissanter, så du kan få en friskbagt croissant på din tur i Hovedgaden. Vores kaffe får vi fra et lille risteri i Farum, så bønnerne er også altid friskristede.

 • Tim's romkugler

  Hos No 43 kan du finde de lækre romkugler - med ægte 60 % vestindisk rom i, som du kan nyde hos os til kaffen eller vinen. Vi har også den alkoholfri udgave. Kuglerne kan også købes med hjem i æsker.

Tapas og vin hos No 43 Vinbar