Vores mad

Hos No 43 kan du - sammen med din vin - få en lille anretning af oste og charcuteri. Til begge anretninger serverer vi friskbagt brød og olivenolie.

På menuen har vi desuden oliven, saltede mandler, snack-pølser, burrata, tærte og fiskekonserves. Maden er simpel og lavet med gode råvarer - og nok til at stille den lille sult. 

Vi serverer desuden friskbagte croissants hver dag fra kl. 11.00.

Fra tid til anden vil vi ændre lidt i menuen, men konceptet vil være det samme - let mad af gode råvarer. 

Velbekomme!

 • Charcuteri og ost

  Vi har to forskellige anretninger - en med charcuteri af Iberico-skinke og fransk salami og en med ost, som er Gammel Knas og brie. Til anretningerne serverer vi brød og olivenolie. Anretningerne kan passe til en person eller kan deles.

 • No 43s luksustoast

  Vores luksustoast laver vi med trøffelmayo, Iberico-skinke og osten Efterglød (Arla Unika). En rigtig lækker frokost-toast, serveret med cornichoner.

 • Fiskekonserves

  Sardiner i olivenolie, tun i fennikel- og olivenolie eller blåmuslinger i escabeche-sauce - det kan du finde på vores menu. Fisken serverer vi med ristet brød og citron.

 • Kaffe og croissant

  Hver morgen bager vi croissanter, så du kan få en friskbagt croissant på din tur i Hovedgaden. Vores kaffe får vi fra et lille risteri i Farum, så bønnerne er også altid friskristede.

 • Tim's romkugler

  Hos No 43 kan du finde de lækre romkugler - med ægte 60 % vestindisk rom i, som du kan nyde hos os til kaffen eller vinen. Vi har også den alkoholfri udgave. Kuglerne kan også købes med hjem i æsker.

Tapas og vin hos No 43 Vinbar