Vinkyndige og servicemindede tjenere søges

Er du vild med vin, passioneret for at fortælle den gode historie om vin; hvordan den dufter, smager, dens finish, og hvordan produktionen er af den vin, du skal servere for gæsten? Kan du samtidig fortælle om forskelle på vine lavet på samme druetype og vurdere, om en vin er gået over, eller om den har en defekt? 

Så kan det være dig, vi leder efter til at levere de gode, vinøse oplevelser hos No 43.

No 43 er en vinbar, som ligger i gågaden i Hørsholm. Vi ønsker at være det hyggelige samlingspunkt, hvor vores gæster får mulighed for at prøve vin, som de måske ikke lige havde tænkt på at smage, nyde det de kender, og lære om vin gennem vores events og vinskoler.

Din rolle hos No 43

Først og fremmest ønsker vi, det skal være sjovt at arbejde hos No 43. Vi tror på, at hvis vi har det sjovt, når vi er på arbejde og trives i jobbet, så får vi en kultur, som giver sublime oplevelser for vores gæster.

Når det så er sagt, så har vi brug for vintjenere, som har en interesse for vin og kan fortælle den gode historie om de forskellige vine. Derfor er det essentielt, at du har en høj faglighed, og at du er dygtig til at kommunikere med både kunder og kolleger.

Vi ser gerne, at du har en WSET 2, eller at du har lang erfaring med skænkning og salg af vin. Er du sommelier, er det bare endnu bedre. 

Om dig

  • Du er mester i at servicere vores gæster i vinbaren – det vil sige, at du kan rådgive om vin, tage imod bestilling af vin, tapas og evt. kaffe, servere, følge op og afslutte
  • Fordi du har overskud, kan du levere den gode og personlige gæsteservice, så vores kunder føler sig godt tilpas
  • Du forstår at læse kunden, og du kan fortælle den gode historie om vinen

  • Du er mødestabil og arbejdsom

  • Du har erfaring fra en lignende stilling

Din arbejdstid vil primært ligge om eftermiddagen og aftenen på torsdage, fredage og lørdage, hvor vi har flest vinglade gæster i baren. Du vil få dejlige kolleger og løn efter kvalifikationer. Antallet af timer fra uge til uge kan variere, og du vil derfor være aflønnet på timebasis.

Du vil referere til Anne, som er bestyrer af No 43.

Uanset din kønsopfattelse, seksualitet, religion, hudfarve, politisk overbevisning, alder, etnicitet og personlige identitet – håber vi, at du har lyst til at søge job hos os.

Send os et kort CV og din ansøgning til vin@no43.dk – og skriv gerne Vintjener i emnefeltet på din e-mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Anne på 2970 1143 eller skrive på vin@no43.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Bonusinfo: Buslinje 150S og andre busser går næsten lige til døren, så det er nemt at komme hertil.